Praktijk voor Scheiden

Scheiden in de Achterhoek, Arnhem en de Veluwe

Jochem Brenninkmeijer

Hallo, ik ben Jochem Brenninkmeijer scheidingsbemiddelaar in de Achterhoek, regio Arnhem en de Veluwe.

Als gescheiden vader weet ik hoe belangrijk het is om deze periode goed af te kunnen sluiten. Zodat je (met je mede-ouder) een nieuwe start kunt maken. Daar wil ik jullie ook graag bij helpen.

Ik sta ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dat betekent dat ik, in veel gevallen, subsidie voor één of voor beide cliënten kan aanvragen. Dat kan aanzienlijk schelen in de kosten. Tijdens een kennismaking licht ik dit graag toe.

Afspraken zijn bij jullie thuis.

Spreek je liever ergens anders af? Dat kan ook. Ik beschik over gesprekslocaties in:

  • Arnhem
  • Apeldoorn
  • Deventer
  • Doesburg
  • Doetinchem
  • Velp
  • Winterswijk
  • Zutphen
 
 

Meer over mij:

Na ruim 6 jaar als scheidingsbemiddelaar aangesloten te zijn geweest bij een grote scheidingsorganisatie, werd het voor mij tijd om een eigen scheidingspraktijk op te richten. Dat is, in samenwerking met Nina, de Praktijk voor Scheiden geworden.


Praktijk voor Scheiden -
Jochem Brenninkmeijer

Lichtenvoorde

Tel: 06-42 14 77 06

Jochem@praktijkvoorscheiden.nl

KvK 02076055


Kwaliteitskeurmerken Praktijk voor Scheiden

Mediator is een vrij beroep. Dat betekent dat iedereen zich mediator mag noemen. Om er zeker van te zijn dat jouw mediator ook een gekwalificeerde mediator is, kan je kijken naar waar hij/zij ingeschreven is. Dat zegt wat over de kwaliteit, de opleiding en de permanente educatievereisten.
De Praktijk voor Scheiden is aangesloten bij:

MfN-register (Mediatorsfederatie Nederland)
Het MfN-register is het Nederlandse kwaliteitsregister van Mediators. Een Mf N-mediator moet aan bepaalde (permanente-) opleidingsvereisten voldoen en er wordt periodiek getoetst of er conform de MfN -vereisten wordt gewerkt.

Raad voor Rechtsbijstand
De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation. Onze mediator bespreekt of jij/jullie hier voor in aanmerkingen komt/komen. De aanvraag van de subsidie (toevoeging) wordt ook door onze mediator gedaan. Als de Raad de aanvraag toekent, dan betaalt je alleen een eigen bijdrage in plaats van het reguliere klanttarief. Dat scheelt enorm in de kosten. De Raad voor Rechtsbijstand werkt uitsluitend met MfN gecertificeerde mediators.

High Trust
De Praktijk voor Scheiden heeft een High Trust overeenkomst met de Raad voor Rechtsbijstand. Dat heeft o.a. als voordeel dat aanvragen sneller verwerkt worden en jij dus eerder weet of je inderdaad voor subsidie in aanmerking komt.

NMv (Nederlandse Mediatorsvereniging
De NMv behartigt de belangen van professionals en is de grootste beroepsvereniging als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Alleen een gecertificeerde mediator kan zich aansluiten bij het NMv.

KIES-mediator (Kind In Een Scheiding)
Bij een KIES-mediator staat het kind/de kinderen centraal bij alles wat je te regelen en af te stemmen hebt over jullie kind(eren).

Wat zeggen onze klanten?

"Nina is een prettig mediator. Duidelijk en to the point. En menselijk"

Nicol

"Zeer bekwaam, prettig in de omgang, snelle verslaglegging, oplossingsgericht, denken in mogelijkheden! Eén en al lof!
Heel erg bedankt."

Winny

"Nina is een prettige bemiddelaar, die alles rustig uitleg. De communicatie is fijn en binnen korte tijd"

Wim

"Netjes, rustig, alle communicatie loopt goed en duidelijk, prettige omgang"

William

"Ik heb het contact met Nina Tillema als zeer prettig gevonden. Ze was altijd objectief, oplossingsgericht en professioneel. Zonder dat er partij werd getrokken was zij ook zeer empathisch. Dit heeft voor mij het traject vergemakkelijkt en minder zwaar gemaakt waarvoor ik haar er dankbaar ben."

Pauline