Praktijk voor Scheiden

Onze scheidingsmediators:

Nina Tillema

Nina werkt met name in Salland, Twente, Vechtdal Overijsel en regio Zwolle.

Nina is bereikbaar op
06-23 92 88 51

Jochem Brenninkmeijer

Jochem werkt met name in de Achterhoek, regio Arnhem en een deel van de Veluwe.

Jochem is bereikbaar op
06-42 14 77 06

Over ons:

Na ruim 6 jaar franchisenemer te zijn geweest bij een landelijke scheidingsorganisatie, zijn wij in 2023 gestart met onze eigen praktijk; de Praktijk voor Scheiden. Onder deze naam helpen wij stellen in Gelderland en Overijssel. Wij zijn beide MfN-gecertificeerde mediators met familie-accreditatie. Ook zijn wij KIES-mediator en staan wij ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Afspraken zijn bij jullie thuis. Spreek je liever ergens anders af? Dat kan ook. Wij beschikken over meerdere gesprekslocaties.

Een kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend.

Kwaliteitskeurmerken Praktijk voor Scheiden

Mediator is een vrij beroep. Dat betekent dat iedereen zich mediator mag noemen. Om er zeker van te zijn dat jouw mediator ook een gekwalificeerde mediator is, kan je kijken naar waar hij/zij ingeschreven is. Dat zegt wat over de kwaliteit, de opleiding en de permanente educatievereisten.
De Praktijk voor Scheiden is aangesloten bij:

MfN-register (Mediatorsfederatie Nederland)
Het MfN-register is het Nederlandse kwaliteitsregister van Mediators. Een Mf N-mediator moet aan bepaalde (permanente-) opleidingsvereisten voldoen en er wordt periodiek getoetst of er conform de MfN -vereisten wordt gewerkt.

Raad voor Rechtsbijstand
De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation. Onze mediator bespreekt of jij/jullie hier voor in aanmerkingen komt/komen. De aanvraag van de subsidie (toevoeging) wordt ook door onze mediator gedaan. Als de Raad de aanvraag toekent, dan betaalt je alleen een eigen bijdrage in plaats van het reguliere klanttarief. Dat scheelt enorm in de kosten. De Raad voor Rechtsbijstand werkt uitsluitend met MfN gecertificeerde mediators.

High Trust
De Praktijk voor Scheiden heeft een High Trust overeenkomst met de Raad voor Rechtsbijstand. Dat heeft o.a. als voordeel dat aanvragen sneller verwerkt worden en jij dus eerder weet of je inderdaad voor subsidie in aanmerking komt.

NMv (Nederlandse Mediatorsvereniging
De NMv behartigt de belangen van professionals en is de grootste beroepsvereniging als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Alleen een gecertificeerde mediator kan zich aansluiten bij het NMv.

KIES-mediator (Kind In Een Scheiding)
Bij een KIES-mediator staat het kind/de kinderen centraal bij alles wat je te regelen en af te stemmen hebt over jullie kind(eren).

Wat zeggen onze klanten?

"Nina is een prettig mediator. Duidelijk en to the point. En menselijk"

Nicol

"Zeer bekwaam, prettig in de omgang, snelle verslaglegging, oplossingsgericht, denken in mogelijkheden! Eén en al lof!
Heel erg bedankt."

Winny

"Nina is een prettige bemiddelaar, die alles rustig uitleg. De communicatie is fijn en binnen korte tijd"

Wim

"Netjes, rustig, alle communicatie loopt goed en duidelijk, prettige omgang"

William

"Ik heb het contact met Nina Tillema als zeer prettig gevonden. Ze was altijd objectief, oplossingsgericht en professioneel. Zonder dat er partij werd getrokken was zij ook zeer empathisch. Dit heeft voor mij het traject vergemakkelijkt en minder zwaar gemaakt waarvoor ik haar er dankbaar ben."

Pauline